Welke zonnebrandcrèmes zijn perfect voor de gevoelige huid?

De temperaturen stijgen en hoewel het heerlijk is om met je bakkes vol in de zon te liggen, moet je niet vergeten om je gezicht en lichaam goed in te smeren met zonnebrandcrème, zeker als je een gevoelige huid hebt. De zon kan er namelijk voor zorgen dat je huid verbrand en uitdroogt waardoor je sneller rimpels zult krijgen.

Daarom is het verstandig om je gevoelige huid goed in te smeren met zonnebrandcrème. En niet alleen in de zomer, maar ook in de winter doe je er goed aan om ten minste je gezicht in te smeren. Zo houd jij je huid langer jong en voorkom je dat de zon deze aantast.

zonnebrandcrème voor de gevoelige huid
Stockfoto van insmeren met zonnebrandcrème door Lea Rae

Vooral voor de gevoelige huid is het verstandig om deze goed in te smeren. Maar hoe weet je nou welke zonnebrandcrème goed is voor je gevoelige huid? Wij helpen je een handje door drie beauty topmerken op een rijtje te zetten die goede zonnebrandcrème hebben die zich richt op de gevoelige huid.

3 goede zonnebrandcrèmes voor de gevoelige huid

Een goede zonnebrandcrème is uiteraard altijd belangrijk, maar zeker bij een gevoelige huid is extra verzorging aan te raden.

Biotherm voor de gevoelige huid

Biotherm is één van de vijfhonderd beauty topmerken. Dit merk heeft verzorgingsproducten die perfect zijn voor de gevoelige huid. Ze maken gebruik van natuurlijke ingrediënten die de huid herstellen.

Dit beauty topmerk zit vol met voedende proteïnen en mineralen die de huid herstellen en vernieuwen. Ook de Sun Protection Ultra Fresh Face Mist van dit beauty topmerk is als zonnebrandcrème perfect voor de gevoelige huid.

Met deze spray bescherm je je gezicht tegen de zon en hydrateer je je gezicht meteen. Het geeft de huid een gezonde glans en kalmeert de huid en maakt het soepeler en zachter. Ook is dit product gemakkelijk aan te brengen: sluit je ogen en spray het product van 15 centimeter afstand op je huid. Daarna ben jij helemaal klaar en kun je veilig van de zon genieten!

Eucerin zonnebrandcrème voor de gevoelige huid

Ook Eucerin behoort tot de beauty topmerken en staat voor de juiste verzorging voor ieder huidtype. Daarom hebben ze een uitgebreid assortiment dat zich richt op specifieke huidtypes en huidproblemen.

Door nauwe samenwerking met dermatologen, garandeert Eucerin betrouwbare en effectieve producten die de huid herstellen en er gezond uit laten zien. De productlijn van dit beauty topmerk bevat ook een zonnebrandcrème genaamd: Sun Photoaging Control Sun Fluid.

Deze zonnebrandcrème met factor 50 is geschikt voor alle huidtypes en dus ook voor de gevoelige huid. De crème beschermt je huid tegen de verbranding van de zon en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. En dankzijde toevoeging van hyaluronzuur vermindert de zonnebrandcrème van dit beauty topmerk bestaande rimpels. Mooi meegenomen!

Vichy

En last but not least: Vichy. Vichy behoort ook tot de beauty topmerken en heeft als missie het verzorgen van de gevoelige huid, ook hun zonnebrandcrème is hier geschikt voor. Daarom worden alle ingrediënten zorgvuldig gekozen en wordt er nauw samengewerkt met dermatologen om tot effectieve producten te komen die ook nog eens fijn aanvoelen op de huid.

Dit beauty topmerk heeft een hele lijn met zonbescherming, die je huid optimaal tegen de straling van de zon beschermen. Neem bijvoorbeeld de Capital Soleil Spray Protecteur Réhydratant. Deze hydraterende zonbescherming is verrijkt met SPF50 en beschermt de huid optimaal tegen verbranding, de gevolgen van de zon en tegen uitdroging.

Piz Buin zonnebrandcreme

Van een van onze lezeressen kregen we de tip over deze zonnebrandcrème voor de gevoelige huid. Nadat zij van alles geprobeerd had bleek deze zonnebrand voor haar de beste te zijn. Heb jij al een aantal merken geprobeerd, maar ben je nog niet tevreden met wat je gevonden hebt? Probeer deze dan eens.

Het is dus belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon om verbranding en versnelde huidveroudering tegen te gaan. Ook speelt het milieu een rol. Het aantal zonneuren gaat ook in Nederland elk jaar omhoog. Jezelf beschermen tegen de zon is dus niet alleen belangrijk in de zomer, maar ook de rest van het jaar.

Kun je bij bovenstaande drie beauty topmerken niet slagen voor de juiste zonnebrand, dan zijn er nog andere beauty topmerken waar je terecht kunt voor de juiste zonnebrandcrème voor de gevoelige huid! Iedere huid heeft andere behoefte, maar bescherming is voor iedereen gewenst. Want, girls just wanna have sun!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven