Zorg goed voor je kindje en win een bakfiets!

Bestel nu hier een Babé product en maak kans om deze bakfiets t.w.v. €1199,00 te winnen.

Onder alle Babe aankopen wordt één winnaar getrokken. Degene die dus de meeste Babe aankopen doet maakt de grootste kans op deze fantastische bakfiets! De actie loopt tot 31 december 2012. In januari 2013 wordt de winnaar per e-mail op de hoogte gesteld.

Laboratorios Babé

Babé heeft een complete dermocosmetische kindergeneeskundige lijn ontwikkeld. De producten beschermen en dragen zorg voor de tere huid van baby’s en kinderen. Ieder Babé product bevat actieve ingrediënten om de behandeling van specifieke indicaties als berg-eczeem, atopische dermatitus of (ernstige) luieruitslag te ondersteunen. Daarnaast zijn de producten hypoallergeen, kleurstof en parabenenvrij en niet getest op dieren. Babé levert een complete lijn met producten voor de dagelijkse verzorging, producten voor specifieke indicaties maar ook zonbescherming met zeer hoge factor speciaal voor de babyhuid.

Kijk voor meer informatie op www.skinpharma.nl

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven