Zucht, ook dat nog!

Je kent het vast wel, dat er iets relatief kleins gebeurt en je denkt: “Ook dat nog!” Ik had dat dus vanochtend, zucht: heb ik weer!

Een hele slechte nacht met spokende dochter die tandjes krijgt. Een drukke dag met afspraken en meteen uit te werken concepten met een deadline van morgen. Een was die vanavond nog opgeruimd moet worden. Handdoeken die eigenlijk écht perse vanavond gewassen moeten worden. De hele dag een uitzicht op regen vanuit het raam en zo kan ik nog wel even doorgaan. En dan: ook dat nog. Een auto met een kapotte voorlamp. Die moet dus vervangen worden. Vanmiddag nog, zucht. Dat kost dus werktijd. Die ik hard nodig heb voor die deadline. Dubbel zucht.

De voordelen van vandaag zijn: het eten (zelfgemaakte uiensoep ala manlief) staat al klaar, dochterlief is gisteren al gedoucht en hoeft vanavond dus niet weer. De handdoeken kunnen in de droger. De stapel was die opgeruimd moet worden is wel eens groter geweest. Ik kan langs de garage rijden op een tijdstip dat míj uitkomt. Ik weet hoe ik dat ene concept uit ga werken, alleen nog niet wanneer. En het moet morgen af, of had ik dat al gezegd?

Gelukkig is het rijtje voordelen van vandaag best lang. En dan ben ik de grote glimlach van dochterlief, knuffels van manlief en weer een leuk programma op de vroege avond bij RTL4 vergeten. Life can be good! Maar nu even niet. Nu moet ik snel notulen maken, een concept uitwerken, een afspraak zo kort mogelijk zien te houden, tussendoor nog een boterham eten en langs de garage. Die zich, want een auto van de zaak, niet op de weg naar huis bevindt. Zucht, heb ik weer!

1 gedachte over “Zucht, ook dat nog!”

  1. Pingback: Mamsatwork | 18-05-2013 | mijn leven als mama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven