Zuperzozial servies, prachtig duurzaam en milieuvriendelijk

Ben jij je ook steeds bewuster van de wereld om ons heen? Duurzaamheid en milieuvriendelijk door het leven gaan, daar is niets mis mee. Sterker nog, we zouden het eigenlijk allemaal moeten doen! Zuperzozial maakt dat in ieder geval alvast een stuk makkelijker.

Zuperzozial servies: 100 % biologisch afbreekbaar en duurzaam

Haal Zuperzozial servies in huis voor een vrolijke tint én een goed gevoel. Alleen van de naam wordt je al vrolijk! Een stijlvol, fris en trendy servies met strakke vormgeving. De levendige kleuren maken het servies een feest om naar te kijken en van te eten. Of het nu een picknick is, een uitbundig feestje of een gezellig (verantwoord) etentje.

zuperzozial servies

Duurzaam & biologisch afbreekbaar servies

Milieuvriendelijk tafelen doe je tegenwoordig niet alleen met “veggie” & “bio” maar ook in stijl en kleur met Zuperzozial, het allercoolste tafelgerei dat 100 % biologisch afbreekbaar is en tegelijkertijd gewoon in de vaatwasser kan (tot 40ºC) zodat het jaren mee gaat! Bijzonder toch?

De spullen zijn gemaakt uit bamboevezels en maïspoeder. Door een speciaal fabricageproces en een afwerking met een natuurlijke lak, zijn de producten geschikt voor zowel koude als warme gerechten en verkleuren ze niet bij rode sauzen. Ze kunnen alleen niet in de magnetron, daar moet je even rekening mee houden.

Feitelijk gezien is Zuperzozial niet meer weg te denken uit de betere woonwinkels. Wil je je steentje bijdragen en er toch gezellig bijzitten dan is dit merk een echte aanrader.

Je koopt het onder andere bij De Bijenkorf en Bol.com

Mixen en matchen met Zuperzozial

Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft elk product z’n eigen, unieke uitstraling. Er zijn allerlei verschillende soorten Zuperzozial servies en heel veel ervan kan je leuk met elkaar combineren.

Het servies is verkrijgbaar in “exotische” kleuren zoals Pumpkin Orange, Lemony Yellow, Cherry Red, Wasabi Green, Coconut White en Macchiato Brown.

Mix & Match en creëer een kleurrijke en spannend gedekte tafel. Combineer kopjes, borden, schotels en schaaltjes in verschillende kleuren voor een vrolijke, uitnodigende tafel voor elke gelegenheid.

En raak je uiteindelijk toch uitgekeken op het bio servies van Zuperzozial (wat we ons nauwelijks voor kunnen stellen) dan kun je het natuurlijk in een diepe kuil achterlaten in je tuin of gewoon in de gft-bak gooien……

Facts

– 100% Biologisch afbreekbaar
– Vervaardigd uit bamboevezel en maïs
– Duurzaam gebruik
– Vaatwasbestendig (max. 40ºC)
– Goedgekeurd door FDA en LFGB voorschrift.
– Milieuvriendelijk

Zuperzozial servies kopen

Zoals gezegd kan je het servies op verschillende plekken kopen. Je kan bijvoorbeeld terecht bij:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven