Zus & Kado: originele kraamcadeau ideeën voor kleine spruiten

Met heel veel zorg is er een naam en een geboortekaartje uitgezocht door de kersverse ouders. Vol trots laten ze aan iedereen weten hoe hun kleine spruit heet. Wat is dan leuker om een kadootje te geven in de stijl van het geboortekaartje, of de  kleuren van het kamertje van de baby. Bij Zus & Kado vind je wel heel persoonlijke cadeautjes. Ben jij op zoek naar originele kraamcadeau ideeën? Dan zit je hier goed!

Lees ook: Alles wat je moet regelen na een geboorte – Check de checklist

Kraamcadeau ideeën

Een kraamcadeautje bedenken is niet altijd even makkelijk. Als je een beetje handig bent, kan je zelf een luiertaart maken. Ook leuk! Heb je nou twee linkerhanden, maar geef je toch graag wat persoonlijks? Dan is dit misschien wat voor jou… Wat dacht je van een (wieg)lakentje met de naam erop geborduurd en een leuke afbeelding. Gelijk te gebruiken in het bedje of de kinderwagen. Of  misschien een geboortestoeltje met de naam en de geboortedatum erop, of juist het hele geboortekaartje. Er zijn leuke sets van tafels en stoeltje of alleen stoeltjes te verkrijgen.

Voor wie nog wat praktischer denkt een speelgoed emmer met naam, of een opbergbankje met de naam of het geboortekaartje.

Naam kadootjes

De nieuwe naam van een kindje, daar is vaak lang over nagedacht. Dus een gepersonaliseerd cadeau met die mooie naam, dat kan toch haast niet mis? Zoals je hierboven wel hebt gezien: de keuze is reuze 😉 . Er zijn heel veel leuke naam kadootjes om aan de jonge ouders te geven. Kan je niet zelf op kraamvisite gaan? Jammer voor jou, want dan mis je een heel lief klein baby’tje 😉 . Maar voor het feliciteren zelf is het geen probleem hoor… Zus & Kado verstuurt ook rechtstreeks aan de ouders met een leuk kaartje erbij met jouw boodschap  erop.

Alleen al het bekijken van de webshop van Zus & Kado is een (kraam)feestje! En er is nog meer ‘blij nieuws’… Wij mogen namelijk een cadeautje van ze weggeven 🙂 .

Een naam kadootje van Zus & Kado winnen?

Namens Zus & Kado mag MamsatWork een (wieg)lakentje met naam en afbeelding  erop geborduurd weggeven. Wil jij hierop kans maken, beantwoord dan onderstaande vraag en doe mee!

Welke geboorte datum staat er op de bewaardoos 1e herinneringen van Ties ?

Om mee te doen met deze actie dien je onderstaande spelregels te volgen:

  • Stuur ons een mail waarin je het antwoord op de vraag zet
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).

Deze actie loopt tot en met 1 april 2012! Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

Lees ook: Twee keer per week seks als je jonge kinderen hebt? Forget it!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven