Zwanger na miskraam, een spannende periode

Het is een spannende periode. Blijk je zwanger na miskraam, dan heeft zo’n zwangerschap een andere lading dan zwanger zijn ansich.

Ik kan me nog goed herinneren… de eerste keer zwanger worden was hier binnen no-time een feit vanaf het moment dat ik stopte met de pil. Een spannende periode. Voor het eerst zwanger. Een voordeel vond ik het wel dat ik totaal onbevangen de zwangerschap beleefde. Het was immers de eerste keer en ik had geen flauw benul van de risico’s en gevaren. Natuurlijk word je er wel op gewezen maar bij mij kwam al gauw de gedachte dat dat ons niet zou gebeuren. Voor ons 2e kindje geboren werd kreeg ik echter een miskraam, en toen kwam de spanning om de hoek kijken. Ook na deze miskraam was ik weer vrij snel zwanger. Niemand in onze omgeving weet überhaupt dat ik zwanger was en een miskraam heb gehad. Niet dat ik het er niet over wilde hebben maar het was voorbij voordat ik het in de gaten had en ik kon me erbij neer leggen.

zwanger na miskraam

De zwangerschap daarna was echter niet meer zo onbevangen. Het zwanger worden zelf was dus niet het probleem, maar mijn hersenen gaven wèl andere signalen af. Zwanger na miskraam gaf bij mij een flinke dosis spanning, zeker omdat ik 13 weken aan een stuk bloedingen heb gehad waardoor ik minstens dagelijks dacht dat het weer mis was.

Zwanger na miskraam, een Amerikaans stel wordt verrast

Ik moest dan ook een traantje wegpinken toen ik deze video zag van een Amerikaans stel wat nu eindelijk zwanger bleek. Een ongeplande zwangerschap dit keer. Na de bevalling van een doodgeboren kindje en 4 miskramen hebben Dana en Arkell het zwanger worden van zich afgezet. Als blijkt dat Dana toch zwanger is verrast ze haar man met broodjes in de oven (een Amerikaans gezegde voor zwanger zijn) en filmt zijn reactie. So sweet ♥ .

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven