Zwanger: supervrouwelijk èn sexy

Het franse lingeriemerk Cache Coeur is specialist in prachtige zwangerschapslingerie. Veel vrouwen over de hele wereld zijn dan ook erg blij met hun collectie. Dankzij de mooie lijnen van dit merk voelen zij zich ook tijdens hun zwangerschap en borstvoedingsperiode nog supervrouwelijk èn sexy.

Nu is Cache Coeur met iets revolutionairs en nieuws gekomen; de 3D Light serie! Deze serie zwangerschapslingerie is gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal genaamd “spacer”.  Dit materiaal neemt dankzij je lichaamswarmte perfect de vormen van je lichaam aan en zit daardoor als gegoten, ook wanneer je tijdens je borstvoedingsperiode af en toe last van stuwing hebt.  Daarnaast is het volledig naadloos en tekent het niet onder je kleding. Ook na intensief gebruik tijdens je borstvoedingsperiode blijven de cups mooi in vorm. Door de mooie belijning komt je decolleté prachtig uit en dankzij de afwerking met zilverdraad en kleine strass steentjes ziet het geheel er supervrouwelijk uit. De prachtige beha kan worden aangevuld met een short of een slip uit dezelfde serie.

Deze mooie zwangerschapslingerie koop je gemakkelijk online bij Rondom Eva, de website die zwangerschap en borstvoeding nóg mooier maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven