Zwanger? The true story! E-book van Charlotte Beumer

Al even geleden heb ik contact gekregen met Joyce Kooijman, eigenaresse van Uitgeverij Mamaboeken. Joyce heeft schrijftalent Charlotte Beumer ‘binnengehaald’ en samen hebben ze besloten dat ze zoveel mogelijk vrouwen willen laten genieten van lezen. Wat mij betreft hebben ze met het mini e-book “Zwanger? The true story”, een mooi begin gemaakt.

Net als Anneline onlangs beschreef in een open brief aan haar vriendinnen over moeder zijn is ook dit e-book een genot om te lezen… al vanaf de eerste pagina’s kon ik mijn glimlach niet van mijn gezicht krijgen 😉 . Vandaar dat ik je hier vast een voorproefje geef, en dat je (uiteraard) ook het e-book hier kan downloaden als je verder wilt lezen!

zwanger, the true story

Zwanger? The true story!

Voor jou, een cadeautje

Joyce en Charlotte zijn zó trots op ‘Zwanger – The true story’, dat ze aan de hele wereld willen laten zien hoe gaaf dit boek is geworden.
Daarom hebben ze deze sneak preview gemaakt van het boek. Net als zo’n kick-ass trailer van een Hollywoodfilm, maar dan totaal anders. Zodat je alvast lekker kunt lachen, zodat je meer te weten komt over De Zwangerschap en vooral zodat je weer geniet van hoe heerlijk lezen kan zijn. Niet dat verplichte lezen van de middelbare school, maar gewoon omdat je het wil. Omdat dit een cool boek is dat elke zwangere vrouw zou moeten lezen.
Dus.
Dat.

Het lezen begint over 10…
9…
8…
7…
(je snapt hem waarschijnlijk wel en gaat door naar de volgende pagina)
6…
5…
4…
3…
2…
1… (mega raketmotoren die starten, veel vuur, Brad Pitt kijkt stoer voor zich uit, Orlando Bloom werpt een zwoele blik in de camera en Channing Tatum doet een dansje met ontbloot bovenlijf.)
Lift off!

Mama..? Mama!

Daar zit je dan. Je broek hangt op je enkels. Je hart klopt in je keel. Je durft bijna niet te kijken naar dat plastic witte staafje in je hand dat jou binnen enkele minuten gaat vertellen of je leven vanaf dat moment volledig op zijn kop staat. Of niet.
Pas als je licht benauwd wordt, bedenk je je dat het hoog tijd wordt om weer eens adem te halen.
Misschien ben je er al een tijdje mee bezig. Is dit al teststaafje nummer veertien. Misschien is het pas de eerste. Misschien is het een verrassing. Misschien komt het onverwacht. Of zelfs ongelegen. Misschien gaat dat venstertje je vertellen dat jouw allergrootste droom in vervulling gaat.
Daar zit je dan. De tijd gaat trager dan traag. Je handen zweten, het staafje is je al een keer bijna ontglipt. Daarom leg je het voorzichtig op het randje van de wasbak. Als een kostbaar kleinood.
Je perst je lippen op elkaar.
Je kijkt niet. Dan kijk je toch.
Twee streepjes.
Met je klamme vingers check je voor de zoveelste keer de bijsluiter. In het ene venstertje moet sowieso een streepje verschijnen, anders werkt de test niet. Het andere venstertje toont alleen een streepje als…
Je kijkt nog eens. Knijpt je ogen een beetje samen. Zie je het nou goed? Je houdt het staafje schuin in het licht. Dan haal je heel diep adem. Houdt een paar tellen vast.
Blaast dan weer uit.
Misschien had je al een vermoeden. Voelden je borsten vol en zwaar. Had je een onbestemd gevoel, ergens diep in je buik. Dat kwam echt niet van het zware tafelen bij de plaatselijke Chinees gisteravond.

Misschien had je al een vermoeden, maar durfde je daar niet aan toe te geven omdat je vreest dat het slechts wishful thinking is.
Misschien vermoedde je wel helemaal niets. Misschien was je onlangs nog gewoon ongesteld geworden en ben je dat weekend lekker wezen zuipen. Bijt je nu op je nagels, uit angst dat je je vrucht op sterk water hebt gezet.
Je kijkt nog eens naar de test. Ze staan er echt, die streepjes.
Je bent zwanger…..

Uiteraard heb ik zelf al een stuk verder gelezen en ik kan je verklappen… het is de moeite waard 😉 . Dus ik zou zeggen. Go ahead en vermaak jezelf met “Zwanger? The true story”.

Gratis te downloaden met dank aan Charlotte Beumer en Joyce Kooijman.

Veel leesplezier!

[sociallocker id=”45660″] Download hier het mini-E-book [/sociallocker]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven