Een top 5 van het leukste zwangerschapscadeau, Kim zocht het uit.

Van het weekend kwamen mijn broer en zijn vriendin langs met echt super nieuws!!! Ze worden papa en mama!! En ik tante!! Ik ben echt super blij voor hen en ikzelf vind het ook super leuk. Een kleinigheidje heb ik ze al gegeven want ik had al een vermoeden met welke redenen ze langs wilden komen 😉 , maar ik wil ze graag ook iets leuks geven voor tijdens de zwangerschap. Daar moest ik even over nadenken en natuurlijk het internet afstruinen. Hier is mijn top 5 voor een leuk zwangerschapscadeau.

Zwangerschapscadeau top 5

Wat is nu echt leuk om te geven op zo’n moment? Zo 1,2,3 wist ik natuurlijk niets (dat zal je altijd zien) dus ik ben flink aan het struinen geweest. Ik moet wel bekennen dat het vooral leuke mama-cadeautjes geworden zijn voor deze ronde. Misschien ook leuk om nog een keer een papa-to-be top 5 te maken 😉 . Nu moet ik alleen nog kiezen en een beetje hulp van jullie kant is welkom. Wat vind jij het leukste zwangerschapscadeau om te geven op dit moment?

zwangerschapscadeau

Vind jij het ook leuk om voor jezelf en je kleintje alles vast te leggen, zodat je later terug kan lezen hoe het was, dan is dit boekje van Pauline Oud ‘Mijn 9 maanden dagboek’ echt een aanrader! Ik heb het zelf bij mijn beide kids gekregen en vond het super leuk. Je moet het boekje wel goed bijhouden, dus het is misschien niet voor iedereen geschikt. Ik denk mijn schoonzusje dit ook wel een heel leuk zwangerschapscadeau vindt.

zwangerschapscadeau

De Milestone Pregnancy Cards. De baby cards van Milestone ken ik al, maar van de kaarten speciaal voor de zwangerschap had ik nog nooit gehoord. Dit cadeau is voor mij een echte verrassing. Het doosje bestaat uit 30 kaarten waarmee je je zwangerschap én de eerste dagen na de geboorte vast kan leggen. Op elke kaart staat weer iets anders en je kan er zelf iets bijschrijven. Naast de grootte van je buik, kaartjes voor je favoriete eten, de eerste foto met papa kan je bijvoorbeeld ook vastleggen welke namen je voor je kindje hebt. Leuk toch?

zwangerschapscadeau fotosessie

Een 9 maanden fotosessie. De zwangerschap vanaf het begin tot en met de geboorte vastgelegd in verschillende fotosessies. Het eindresultaat levert dan alle fotosessies in één montage. Er worden diverse keren, op verschillende momenten foto’s van de zich ontwikkelende zwangerschap gemaakt en een laatste foto van de moeder en baby. ‘Als je de bijzondere 9 maanden wilt vastleggen’ is dit wel écht een super mooi en persoonlijk zwangerschapscadeau! Ik denk dat je iedere fotograaf hier wel voor kan charteren denk je niet?

zwangerschapscadeau babysieraden

Een geboorte armbandje van Lovy. Helemaal super vind ik deze! Ik zag hem op facebook voorbij komen, zo lief. Mijn dochtertje heeft een armbandje van Lovy en die staat haar geweldig, dus ik verwacht dat deze armbandjes ook heel mooi zullen zijn. Vind jij dat wat voor een baby’tje? Ik heb ze ook gezien met een hangertje eraan waar ‘welkom’ op staat. Cute!

zwangerschapscadeau

Hartstikke leuk voor tijdens de zwangerschap vind ik ook een gipsafdruk van je buik. Je kan een doe-het-zelf-pakket kopen en dan zelf thuis aan de slag gaan of het laten doen. Daarna bijvoorbeeld schilderen of mozaïeken. Heb je voor later wel een mooi aandenken aan je zwangerschapsperiode!

Naar welk zwangerschapscadeau gaat jouw voorkeur uit? Of heb je zelf nog een beter idee misschien? Ik ben benieuwd!

1 gedachte over “Een top 5 van het leukste zwangerschapscadeau, Kim zocht het uit.”

  1. Je kunt ook kiezen voor de Mamaverwenbon! Dan kan de aanstaande mama zelf kiezen wat ze wil doen. Ik ben geen aandeelhouder of zo, maar ik vind het een erg leuk initiatief wat nog erg onbekend is.
    Voor hun tijdschrift maakte ik interviews met bekende Nederlandse vaders en moeders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven