Weduwe eert overleden politieman met prachtige zwangerschapsshoot

Menig zwangere vrouw laat zich op de foto zetten om deze periode van haar leven nooit te vergeten. Pronkend met je dikke buik om een aantal weken later natuurlijk een newborn fotoshoot met de pasgeboren spruit te laten maken. De meest mooie foto’s zie ik voorbijkomen, maar toen ik de zwangerschapsshoot van Meghan Jacobs zag, kreeg ik tranen in mijn ogen.

zwangerschapsshoot vlag
© Facebook J. Ellex Photography

Meghan Jacobs verloor haar man Allen op 18 maart 2016. Allen, politieman in hart en nieren, werd tijdens zijn werk neergeschoten. Zwanger van hun derde kindje, een meisje dit keer, besloot Meghan door haar vriendin van J. Ellex Photography een prachtige zwangerschapsshoot te laten maken ter ere van haar overleden man.

Ontroerende zwangerschapsshoot in politiestijl

Het resultaat is een ontroerende fotoserie waar de collega’s van Allen allemaal graag aan mee wilden werken. Saluerend staan ze achter Meghan die liefdevol haar zwangere buik vasthoudt. Op andere foto’s houdt ze de Amerikaanse vlag vast die op de kist van Allen heeft gelegen. Ook de foto van de roze baby Allstars die een paar politielaarzen en vrouwenschoenen met elkaar verbinden, komt bij mij binnen. Dit meisje, gevormd uit de liefde van twee mensen, zal nooit haar vader in levenden lijve zien.

zwangerschapsshoot Meghan
© Facebook J. Ellex Photography

Ik kan mij niet voorstellen hoe het voelt voor Meghan. Zwanger van je derde kindje hoor je dat je man, je maatje, nooit meer thuiskomt. Je moet je twee zoons vertellen dat papa dood is. De hormonen gieren door je lijf en ondertussen probeer je je staande te houden en een uitvaart te regelen. Ik hoop dat ze overeind gehouden wordt door familie en vrienden. Dat ze de kracht heeft om positief te blijven en nog te genieten van de schopjes van de kleine meid. Maar vader Allen zal nooit meer een hand op haar dikke buik kunnen leggen om mee te genieten. De knoop in mijn maag trekt zich nog wat strakker aan.

zwangerschapsshoot
© Facebook J. Ellex Photography

Hoe beval je zonder de vader van je kind?

Over een paar weken wordt de dochter van Allen en Meghan geboren. Man, wat zal dat confronterend zijn! Het moment waar je als ouders samen naar uitkijkt, moet je nu zonder de vader beleven. Misschien vraagt ze haar moeder of een vriendin bij de geboorte te zijn.

Maar wie knipt de navelstreng door? Doe je dit zelf? Ik probeer mij voor te stellen hoe emotioneel de geboorte van baby Jacobs zal zijn, maar ik kan het niet. Net zoals je je pas kunt voorstellen hoe het voelt om een ouder te verliezen als het je zelf overkomt, zou ik mij pas echt kunnen voorstellen hoe het voelt om te bevallen van je kind terwijl je man een aantal maanden eerder is overleden als het mij zelf zou overkomen.

Ik hoop met heel mijn hart dat alles goed gaat. Ik wens Meghan en haar familie ontzettend veel sterkte en liefde toe in deze moeilijke periode. Ik ben wel heel erg benieuwd of ze ook zo’n prachtige newborn fotoshoot zal laten maken…
Benieuwd naar alle foto’s? Je vindt de foto’s hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven