Zwarte piet krijgt een nieuwe vriend, jij ook?

Zwarte piet, je houdt van hem, of niet. Om Zwarte Piet wat te ontlasten komt de Kleine Huispiet mee naar Nederland. Al van gehoord? Nee? Nou dat kan, want er wordt met man en macht aan gewerkt om hem ook daadwerkelijk met de stoomboot mee te laten komen. En daar hebben ze wat hulp bij nodig.

zwarte piet zijn vriendje

Lees hier het verhaal van Zwarte Piet en zijn pietenvriendje

Zwarte Piet heeft een klein pietenvriendje. En dat is de Kleine Huispiet. De Kleine Huispiet komt naar Nederland om in de paar weken voor Sinterklaas extra lol in huis te maken. In deze -voor kinderen- spannende weken in het jaar, zorgt de Kleine Huispiet als èchte vriend van jouw kindje dat hij zijn steun en toeverlaat is. Jouw kind zal hem alles vertellen, zijn diepste wensen en zijn grootste geheimen. Want daarmee komt hij niet bij papa of mama, nee, dat bewaart hij of zij voor zijn beste vriendje.

zwarte piet en de kleine huispietDe Kleine Huispiet komt in een pakket met een prachtig voorleesboek vol adembenemende tekeningen. Als familie kan je de Kleine Huispiet adopteren en een naam geven. Je krijgt dan ook een mooi adoptiecertificaat! Overdag zit de Kleine Huispiet ergens in huis. En als je voor het slapen gaan jouw kindje voorleest uit het boek, dan wordt ook duidelijk dat de Kleine Huispiet iedere nacht terug keert naar Sinterklaas om verslag uit te brengen van de belevenissen van die dag.

Op deze manier helpt hij samen met Zwarte Piet Sinterklaas met het Grote Boek! En wat zal jouw kindje trots zijn om dat te horen. Dat zijn Kleine Huispiet aan Sinterklaas gaat vertellen wat ze die dag samen beleefd hebben.

De mooiste verhalen en wensen worden, vaak in jouw bijzijn, gedeeld met de Kleine Huispiet wat zorgt voor hilarische, mooie en ook verrassende uitspraken van je kind(eren).

De volgende ochtend zit de Kleine Huispiet weer in jullie huis, maar waar? Het is steeds weer een verrassing voor de kinderen waar de Kleine Huispiet de volgende ochtend opduikt. Het leukste moment van de dag is de ochtend. Samen zoeken naar de Kleine Huispiet. Wat een plezier! Reken maar dat dit voor de oudere kinderen ook een leuk ‘spel’ is. Samen bedenken waar je de Kleine Huispiet nu weer gaat verstoppen om je kleine broertje of zusje te verrassen.

En wat denk je van de Zwarte Piet angst? Die verdwijnt als sneeuw voor de zon, omdat jouw kindje al een eigen Pietenvriendje heeft!

Als Sinterklaas weer terug gaat naar Spanje, dan gaat de Kleine Huispiet met hem mee, om uiteraard volgend jaar weer terug te komen!

Wil jij Zwarte Piet en Sinterklaas helpen om de Kleine Huispiet mee naar Nederland te krijgen, of liever nog… zou je er een willen winnen? Dan is dit je kans. Wij mogen 1 pakket met de Kleine Huispiet en het voorleesboek weggeven! Maar daar moet je wel wat voor doen ;). De actie loopt tot en met 1 November 2015.

Vul onderstaande formulier in, like de Kleine Huispiet op facebook en tag iemand in hun bericht die dit ook leuk zou vinden voor haar kindje.

Deze winactie is inmiddels afgelopen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven